Hi my name is Ioana Chiorean and I live in Cluj-Napoca, România! This is a photo I took a few days ago in the city center:
1) Looking back at 2015, the thing I am most proud of in my Participation at Mozilla is rebooting the Weekly Reps Call and organizing Mozilla Balkans Meetup.
2) Looking forward to 2016, as part of this Participation Leaders Cohort, I am excited about having a more organized effort on Firefox OS Participation with meaningful results (real impact) in different parts ( porting, QA, crazy ideas implemented) and welcoming new mozillians into the community that understand the true mission of Mozilla.
3) The skills I most hope to build as part of the Leadership Summit would be delegations and empowerment.
Bonus time!
Bună, numele meu e Ioana Chiorean și locuiesc în Cluj-Napoca, România! Iată o poză facută de mine zilele trecute în centrul orașului:
1) Uitându-mă înapoi la 2015, lucrurile de care sunt cea mai mândră sunt că am reușit sa dau un nou suflu sedinței săptămânale și organizarea întâlnirii mozillienilor din Balcani.
2) Uitându-mă spre 2016, ca parte din liderii pe partea de participare sunt entuziasmată de a avea un efort organizat pentru Firefox OS cu rezultate însemnate (impact real) în diferite componente ( portare, testare și alte idei nebune de implementare) și de a primi mozillieni noi în comunitatea Mozilla care să înțeleagă cu adevărat misiunea.
3) Abilitățiile pe care sper să mi le contruiesc la Leadership Summit sunt cea de a delega către alții și cea de a împuternici mai multă lume.